Rådgivning og kvalitetsledelse til el- industri- og byggebranchen

Skjødt Engineering er en rådgivende ingeniørvirksomhed som leverer teknisk rådgivning til el- og industribranchen. Vi er ofte med i projekterne fra idefase til produktion og udarbejder i den forbindelse ofte kvalitetsstyrings løsninger og produktionsmanualer.

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden

Rådgivning og CE-mærkning

Vi tilbyder rådgivning inden for flere direk-tiver, med spidskompetencer inden for blandt andet risikovurdering og produktudvikling af udstyr til eksplosionsfarlige områder elektrisk, såvel som ikke elektrisk, zoneklassificering, elektriske installationer og elsikkerhed, samt risikovurdering af maskiner. Vores syste- matiske tilgang til projekter og opgaver, sikrer at vi leverer optimale løsninger.

Læs mere

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden

Kvalitetsledelsessystemer

I samarbejde med vores kunder, udvikler og implementerer vi en lang række kvalitets-moduler til virksomheder, der beskæftiger som inden for produktion, service,  udvikling og handel. Udgangspunktet er ofte ISO9001 og vi udarbejder systemer efter EN og/eller IEC 80079-34, ISO14001, OHSAS18001, ISO50001, KLS-A, KLS-D og KS-systemer.

Læs mere

Beskriv hvad billedet viser. Denne tekst er kun relevant for søgemaskiner og vises ikke på siden

Kurser

Der udbydes løbende åbne kurser og vi udvikler gerne virksomhedstilpassede kurser. Skjødt Engineering tilbyder kurser primært el- og industribranchen, fx L-AUS, AUS, ATEX/IECEx,  Elektriske installationer, Risiko- vurdering og udarbejdelse af tekniske dossier inden for en lang række direktiver - ATEX, MD, LVD, PED   

Læs mere

Nyheder

Certificeret ATEX-kursus i Fredericia, Esbjerg og Århus

ATEX & IECEx -kursus i inspektion og vedligehold med certificeret eksamen i Fredericia, Esbjerg og Århus

​Skjødt Engineering tilbyder i samarbejde med ExVeritas Danmark kurser i ATEX & IECEx inspektion og vedligehold, med afsluttende certificeret teoretisk og praktisk prøve.

Læs mere om kurset her

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail med nyheder

Klik her, for at tilmelde dig vores nyhedsbreve

Kontakt